Горбуша "Королева"

ДРУГІ СТРАВИ
683 Горбуша "Королева"
Фото - Горбуша
інгредієнти:
  • Горбуша (форель, велика) 1 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Коріандр (мелений)
  • Перець чорний (мелений)
  • Гриби (заморожені) 500 г
  • Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
  • Сметана 1 скл.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Перець болгарський (червоний)
  • Лимон
  • Маслини
  • Сіль

Горбуша Тушку горбуші або форелі почистити, помити, посолити і скропити соком лимона, поперчити. Відкласти.

Горбуша Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати не дуже тонкими півкільцями і все це спасерувати на олії, не засмажуючи. Зайвій олії дати стекти, нахиливши сковороду.

фото Горбуша Потім додати мелений коріандр і чорний перець і злегка посолити. "Прошарок" готовий.

Горбуша Дрібно порізати пучок петрушки і велику цибулину, додати нарізаних варених, обсмажених чи маринованих грибів (можна без них). Готова "начинка".

Горбуша Сметану і майонез змішати у рівних пропорціях. "Заливка" готова.

На деко постелити великий шматок фольги, злегка змастити його олією. Рибку акуратно нарізати на шматочки.

Горбуша Кожен шматочок рибки, починаючи з головної частини, вмочити в "заливку" і викладати на фольгу по порядку. Між шматочками рибки викладати "прошарок".

Горбуша Потім у черевце рибки закласти "начинку".

Горбуша Залишками "заливки" полити шматочки рибки зверху. Краї фольги підвести і загорнути назовні, надаючи вид чаші. Поставити деко в духовку і довести рибку до готовності.

Горбуша Готову рибу вийняти з духовки. Обережно разом з фольгою зрушити на велику плоску тарілку. Прикрасити скибочки лимона, маслинами і смужками болгарського перцю.

Рецепты приготовления блюд: рецепти холодних закусок з фото.

http://recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественские блюда рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Мультиварка Philips: рецепти блюд з мяса.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter