Горбуша "Королева"
- Горбуша (форель, велика) 1 шт.
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Коріандр (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Гриби (заморожені) 500 г
- Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
- Сметана 1 скл.
- Майонез 3 ст.л.
- Перець болгарський (червоний)
- Лимон
- Маслини
- Сіль
Тушку горбуші або форелі почистити, помити, посолити і скропити соком лимона, поперчити. Відкласти.
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати не дуже тонкими півкільцями і все це спасерувати на олії, не засмажуючи. Зайвій олії дати стекти, нахиливши сковороду.
Потім додати мелений коріандр і чорний перець і злегка посолити. "Прошарок" готовий.
Дрібно порізати пучок петрушки і велику цибулину, додати нарізаних варених, обсмажених чи маринованих грибів (можна без них). Готова "начинка".
Сметану і майонез змішати у рівних пропорціях. "Заливка" готова.
На деко постелити великий шматок фольги, злегка змастити його олією. Рибку акуратно нарізати на шматочки.
Кожен шматочок рибки, починаючи з головної частини, вмочити в "заливку" і викладати на фольгу по порядку. Між шматочками рибки викладати "прошарок".
Потім у черевце рибки закласти "начинку".
Залишками "заливки" полити шматочки рибки зверху. Краї фольги підвести і загорнути назовні, надаючи вид чаші. Поставити деко в духовку і довести рибку до готовності.
Готову рибу вийняти з духовки. Обережно разом з фольгою зрушити на велику плоску тарілку. Прикрасити скибочки лимона, маслинами і смужками болгарського перцю.
Рецепты приготовления блюд: рецепти холодних закусок з фото.
http://recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественские блюда рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Мультиварка Philips: рецепти блюд з мяса.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter