Горбуша із вершково-соєвим соусом
1197
інгредієнти:
- Горбуша (форель) 1.2 кг
- Вершки (20%) 600 г
- Соєвий соус
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Горошок зелений
Рибу нарізати на шматочки і укласти у форму.
В окремій мисці змішати вершки і соєвий соус. Соус додавати за смаком. Соусом залити рибу і поставити в духовку 200 градусів на 40хв, зрідка поливати рибу соусом, щоб утворилася красива хрустка скоринка.
На гарнір відварити рис з обсмаженими окремо овочами (цибуля, морква, горошок).
Закупка рецепты - рецепты вкусных салатов. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные сайты с фото. Кулинарный сайт с фотографиями рецептов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі