Горбуша із сиром
669
інгредієнти:
- Горбуша 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир 100 г
- Сметана 3 ст.л.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Соєвий соус 2 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Вино (біле сухе) 0.5 ст.л.
- Лимон (сік) 0.5 шт.
- Сіль
- Спеції (чорний перець, коріандр, карі)
- Зелень
Очистити, помити горбушу і нарізати на порційні шматки. Залити маринадом і залишити мінімум хвилин на 10. Маринад: змішати вино, лимонний сік, спеції, сіль, соєвий соус, гірчицю.
Промариновану рибу трохи обсмажити на сковороді з двох сторін (хвилин 5).
Обсмажити помідори і цибулю.
Рибу змастити з двох сторін соусом, що складається зі сметани й тертого часнику.
Викласти горбушу на помідори і цибулю, посипати сиром і відправити в духовку хвилин на 15.
Прикрасити зеленню і часточкою лимона.
recepti.biz.ua выпечка из творога рецепты
www.recepti.biz.ua кулинарный сайт квасим баклажаны
Шашлык из куриного сердца. Как приготовить шашлык из куриного сердца.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты с творогом фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі