Горбуша із сирною скоринкою
533
інгредієнти:
- Риба горбуша 1 шт.
- Майонез (оливковий) 1 бан.
- Перець, сіль 3 г
Горбушу розрізати на шматочки товщиною 3-4 см, прибрати з цих шматочків кістки. Натерти сир і перемішати з майонезом, укласти у середину шматочків і згорнути рулет. Укласти на дошку і поставити в морозилку на 20-30 хв. Потім злегка обсмажити на сковорідці з обох сторін, укласти на деко. Потім залити бульйоном і посипати сіллю та запашними приправами для риби. Поставити в духовку розігріту до температури 220° і готувати до повної готовності 15-25 хв.
Рецепт кекс столичныйУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты приготовления вкусных Рыбных салатов http://recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски в лаваше. Холодные закуски для банкета.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі