Горбуша фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
569 Горбуша фарширована
Фото - Горбуша фарширована
інгредієнти:
  • Горбуша
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Майонез 0.5 ст.л.
  • Олія рослинна

Розморозити рибу, але не до кінця. Видалити зябра, почистити шкірку, тільки дуже обережно, щоб не пошкодити. Далі як можна ближче до голови відрізати ножем або ножицями центральну кістку. Такий же маневр зробити з кісткою біля хвоста. Тепер обережно відокремити м'ясо від шкірки. Відокремлене філе нарізати невеликими шматочками і змішати із попередньо обсмаженими цибулею і морквою. Додати у начинку майонез, посолити, поперчити. Рибку зсередини також трохи підсолити. Покласти начинку у шкірку. Покласти рибу на попередньо змащене деко. Рибу зверху обов'язково змастити рясно олією, щоб вона не потріскалася. Випікати у розігрітій духовці 30-40 хвилин до золотавої скоринки.

www.recepti.biz.uaА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

http://recepti.biz.uaПолина Гавердовская - психолог. Информация о психологе

Рецепты для мультиварки, вкусно: паска рецепти з фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter