Горбуша "Екзотик"
739
інгредієнти:
- Горбуша (свіжоморожена) 1.2 кг
- Лимон 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Білок 2 шт.
- Горілка 50 г
- Олія оливкова
Видавити сік двох лимонів.
Видавити сік одного апельсина.
Рибу порізати на порційні шматочки, укласти в каструлю і залити соком цитрусових, змішаним із медом.
Цедру лимонів і апельсина подрібнити в блендері і додати до риби.
Рибу маринувати 5-6 годин або ніч в холодильнику.
Як тільки риба промаринувалася, обсмажити на олію, умочаючи кожен шматочок у кляр.
Кляр: збити два білки з 50 г горілки.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Колбаса домашняя без кишок рецептРецепты колбас. Колбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Рецепты с малиной: рецепт домашнего печенья на смальце.
Рецепты здоровой выпечки: рецепты выпечка в микроволновой печи.
Мебель для кухни Польская recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі