Гомілки у пивному маринаді
750
інгредієнти:
- Гомілка куряча 800 г
- Пиво світле 0.33 л
- Апельсин (сік і цедра) 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Паприка солодка
- Соус (чилі солодкий) 2 ст.л.
- Мед (рідкий) 2 ст.л.
- Приправа (Вегета)
- Олія рослинна
Змішати всі інгредієнти для маринаду і замаринувати курку на 1,5-2 години.
Вийняти із маринаду м'ясо, обсушити паперовим рушником і обсмажити на невеликій кількості олії з усіх сторін протягом 8 хвилин.
Перекласти у вогнетривку форму із кришкою, залити маринадом і поставити у розігріту до 180°С духовку на 1 годину.
Рецепты Приготовления: салат сонечко рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Поможем выйти замуж в Германию: самые вкусные мясные салаты.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовика.
Тыква выращивание - оладьи тыквенные.
Крем для украшения торта recepti.biz.ua
Медовик рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі