Гомілки курячі фаршировані
- Гомілка куряча 1 кг
- Горіхи волоські 50 г
- Перець чорний горошком 5 шт.
- Сіль
- Гірчиця (французька) 1 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Лимон (сік) 1 ст.л.
- Борошно
Курячі гомілки вимити, обсушити. Гострим ножем надрізати сухожилля із двох сторін. Тримаючи гомілку рукою, обережно вийняти кістку.
Укласти у ємність, у якій маринувати.
Приготувати начинку. У ступці розтерти волоські горіхи, перець горошком, сіль, гірчицю, оливкову олію, сік лимона - до однорідності.
Начинити гомілки цією пастою. Залишками змастити гомілки зверху. Закрити кришкою і відправити у холодильник як мінімум на годину.
Підготовлені гомілки запанірувати у борошні. Залишити на 5 хвилин, а потім запанірувати вдруге.
Обсмажити на розігрітій сковороді до рум'яної скоринки по 4 хвилини з кожного боку.
Укласти у форму і запікати у попередньо нагрітій до 220 градусів духовці хвилин 40.
Посипати зеленню, накрити кришкою і подати на стіл.
Рецепты салатов на любой вкус: американские салаты рецепты. Простые рецепты.
Буряк салат рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Праздничное новогоднее блюдо. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Рецепт имбирного напитка - карп рецепты приготовления с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter