Гомілки курячі, фаршировані
804
інгредієнти:
- Гомілка куряча 6 шт.
- Сир твердий 200 г
- Гриби 200 г
- Спеції
- Сіль
- Майонез 4 ст.л.
Із гомілок зняти шкіру.
Відрубути низ, але так щоб не порвати шкіру.
Із кістки зняти м'ясо.
Приготувати фарш. М'ясо перемолоти, додати тертий сир і порізані обсмажені гриби. Додати спеції, посолити. Усе перемішати.
Набити шкіру м'ясом. Викласти на деко м’ясом донизу. Лист накрити пергаментом, змащеним олією. Ніжки змастити майонезом і залишити на півгодини. Потім поставити у духовку при 200°С до готовності (близько 40 хв).
Торты без выпечки видео рецептВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
приготовление блюд в микроволновке рецепты
Шоколадная ореховая паста Эко: ореховая паста рецепт. Рецепты Приготовления.
recepti.biz.ua заварной крем рецепт
Кулинарный сайт рецепты с фото http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі