Гомілка у ніжному соусі
- Гомілка куряча 1 кг
- Помідор 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Натерти гомілку сіллю і перцем і відставити у сторону.
Помідори розрізати навпіл і натерти на крупній тертці.
Моркву нарізати соломкою.
Цибулю нарізати півкільцями (або чвертю).
На великій сковороді обсмажити гомілку майже до готовності.
Приготувати соус. На сковороді обсмажити моркву хвилини 3.
Потім до моркви додати цибулю й обсмажити ще 3 хвилини.
Пюре із помідорів влити до овочів, посолити і дати прокипіти хвилин 7.
Залити соусом гомілку, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 10-15.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта из тыквы.
Як варити уху з голови товстолобаяк варити уху
Мультиварка Philips - рецепты диетические.
Готовим со вкусом - салат белоцерковский рецепт.
Кухонные Принадлежности: выпечка на новый год с фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты новогодних блюд 2016 с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты кулинарные сайты http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кухонные столы интернет магазин - страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter