Гомілка по-білоруськи

ДРУГІ СТРАВИ
745 Гомілка по-білоруськи
Фото - Гомілка по-білоруськи
інгредієнти:
  • Гомілка свиняча 1 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції (для свинини)
  • Часник

Свинячу гомілку замочити в холодній воді на 1 годину, помити, почистити, замаринувати у суміші солі, спецій і товченого часнику на добу (а ще краще - на дві доби). Запікати у рукаві (щільно зав'язати). Помістити на деко і на мінімальному вогні запікати до рум'яної скоринки близько двох годин.

Подавати з хлібом, хроном, гірчицею, маринованими овочами.

Настоящий суп харчо с фото - салати рецепти з фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Салаты рецепты: салат белочка рецепт. Рецепты блюд.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Coca-Cola Journey: Еда - рецепты вкусных салатов.

recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат французский рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Двойной эспрессо. Кофе машина эспрессо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter