Гомілка по-білоруськи
- Гомілка свиняча 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Спеції (для свинини)
- Часник
Свинячу гомілку замочити в холодній воді на 1 годину, помити, почистити, замаринувати у суміші солі, спецій і товченого часнику на добу (а ще краще - на дві доби). Запікати у рукаві (щільно зав'язати). Помістити на деко і на мінімальному вогні запікати до рум'яної скоринки близько двох годин.
Подавати з хлібом, хроном, гірчицею, маринованими овочами.
Настоящий суп харчо с фото - салати рецепти з фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Салаты рецепты: салат белочка рецепт. Рецепты блюд.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Coca-Cola Journey: Еда - рецепты вкусных салатов.
recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат французский рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Двойной эспрессо. Кофе машина эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter