Голубці з виноградного листя
- Фарш м´ясний
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Зелень (петрушка, кінза, кріп)
- Сіль
- Перeць чорний
- Листя виноградне
- Часник
- Мацоні
- Сметанa
- Катик
М'ясний фарш з'єднати з недовареним рисом, дрібно нарізаною цибулею (або на м'ясорубці), зеленню, сіллю, перцем. Фарш покласти на виноградне листя (якщо свіжі, то їх треба опустити на 2 хв у киплячу воду і видалити грубі стебла) і загорнути у формі ковбасок, як голубці з капусти. Укласти в каструлю, залити водою, злегка покриваючи, накрити кришкою і тушкувати до готовності. У готову страву можна додати часник зі сметаною або катиком (замість мацоні).
Кулинарные рецепты от Tramontina: арахисовое масло рецепт с фото.
Как испечь дома хлеб на закваске: песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.
Мультиварка Philips - рецепты с мидиями с фото. Мидии Рецепты С Фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter