Голубці з сиром
- Капуста білоголова 1 шт.
- Сир 300 г
- Майонез 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Зелень (цибуля зелена, пір´я часнику, кріп)
- Сметана 0.5 скл.
- Сіль
- Олія рослинна
Капусту всією головкою опускаємо у велику каструлю з киплячою водою. Деякий час варимо (хвилини 3-4), виймаємо, даємо злегка охолонути, знімаємо листя, зробивши надрізи у кочережки. Знову опускаємо у воду і т. д., до тих пір, доки листя не стануть зовсім маленькими і невідповідними.
Одночасно в сир додаємо майонез, яйце, сіль, перець. Вимішуємо.
Додаємо січену зелень. Вимішуємо.
У листах капусти зрізаємо потовщення. У лист капусти загортаємо начинку.
Обсмажуємо їх на олії.
Складаємо в каструлю, заливаємо пакетом 10% сметани, солимо, можна додати з півсклянки води.
Тушкуємо на середньому вогні з півгодини.
Кексы в магазине Rozetka: кексы с грушей. Кондитерские формы.
Очень вкусные оладьи: оладьи тыквенные.
Нужен свадебный торт: медовик торт. Торты из Киндер Сюрпризов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter