Голубці з рисом і сушеними білими грибами

ДРУГІ СТРАВИ
1417 Голубці з рисом і сушеними білими грибами
Фото - Голубці з рисом і сушеними білими грибами
інгредієнти:
  • Капуста 1 шт.
  • Сушені гриби 50 г
  • Ріпчаста цибуля 0.5 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Олія
  • Сіль, перець
  • Зелень
  • Томатна паста

Очищену головку капусти опустити в киплячу воду на 2-3 хвилини, потім обдати холодною водою і обережно зняти розм'якшені листки. Листки розкласти на столі.

 

 

Фарш.

Сушені гриби замочити на 3-4 години в холодній воді, потім дрібно порубати.

Дрібно нарізану цибулю підсмажити на олії. Коли почне рожевіти, всипати попередньо перебраний і промитий рис, влити 1 склянку води, покласти сіль, перець, нарізану зелень, гриби.

Використовуючи приготований фарш, зробити голубці. Можна перев'язати їх нитками.

Частину капусти, що залишилася, дрібно нашаткувати, покласти половину на дно неглибокої каструлі, зверху укласти голубці і прикрити їх іншою половиною нашаткованої капусти.

Зверху полити томатною пастою, змішаною з олією і червоним перцем. Тушкувати протягом 1 години у духовці.

Перед подачею на стіл, посипати зеленню петрушки. 

 

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты рождественской выпечки.

Салат с Курицей и ананасами и грибами слоеныйКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Мясные салаты с ананасомМясные консервы. Производство мясной продукции

Рецепт шоколадного кекса на сметанеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Сайт кулинарных рецептовКопилка кулинарных рецептов

Мини-Капрезе на шпажках: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог из тыквы. Пирог В Мультиварке Рецепты.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные.

Рецепты Приготовления - ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.

Рецепты индийской кухни с фото и отзывамиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter