Голубці з рисом і соєвим м'ясом
1350
інгредієнти:
- Капуста білоголова 200 г
- Морква 29 г
- Цибуля ріпчаста 36 г
- Соєвий фарш 20 г
- Рис 10 г
- Соєвий соус 3 г
- Часник 1 зуб.
Капусту чистимо, миємо. Відокремлюємо листочки, відварюємо в солоній воді.
Рис відварюємо.
Соєвий фарш варимо в солоній воді 10-15 хвилин. Відкидаємо на дуршлак. Обсмажуємо цибулю, моркву, фарш, часник, соєвий соус, додаємо перець.
З капусти зрізаємо грубі частини. Згортаємо у вигляді конвертиків.
Обсмажуємо з двох сторін.
Готову страву укладаємо на розігріту тарілку, прикрашаємо за своїм смаком.
арахисовое масло рецепт с фото
Крещатый Яр торт рецепт с пошаговым фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт салата мимоза с рисом recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі