Голубці з пекінської капусти
- М´ясо (свинина) 700 г
- Рис 2 ст.л.
- Капуста пекінська 1 шт.
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Помідор 4 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Сіль, перець
- Яблуко 1 шт.
М'ясо, цибулю ріпчасту, яблуко, очищене від насіння і шкірки прокрутити на м'ясорубці. Фарш посолити, поперчити.
Рис промити і відварити до напівготовності.
Засмажка: цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на тeртці, викласти пасеруватися на сковороду.
Помідори натерти на тертці і вилити у засмажку, у кінці додати 3 ст. л. сметани, посолити, поперчити, дати закипіти і вимкнути.
У фарш додати рис, половину засмажки, посолити, поперчити.
Відокремити листочки пекінської капусти і на пару хвилин закинути в окріп. На лист капусти викласти начинку і загорнути.
Викласти голубці у форму і залити засмажкою, додати води трохи від капустяного листя, щоб заливка не була водянистою.
Поставити форму в духовку на 25-30 хвилин.
Рецепты праздничных новогодних салатов www.recepti.biz.ua
Рецепт хлеба: рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Как испечь дома хлеб на закваске.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат морепродукты рецепт тут
recepti.biz.ua тыквенные оладьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter