Голубці з пекінської капусти
- Яловичина
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Рис
- Капуста пекінська
- Сік томатний
- Сметана (майонез)
- Сіль
- Спеції
Зробити начинку: змішати фарш із вареним рисом, дрібно нарізаною цибулею і тертою морквою, додати приправу або сіль, трохи води і перемішати.
Зняти з капусти великі листки, відрізати нижню частину, щоб вийшов кругленький листочок. Нижню частину нарізати соломкою і відкласти.
У каструлю налити трохи води, закип'ятити, і варити листя порціями (не більше, ніж півхвилини, до м'якості).
На дно каструлі або форми покласти половину нарізаної капусти (ту, яку відклали), жменю тертої моркви і жменю нарізаної цибулю.
Робити голубці, як зі звичайної капусти і укладати в каструлю шарами. Зверху висипати залишки нарізаної капусти і по жмені тертої моркви і цибулі. Якщо залишився фарш - зробити фрикадельки і розкласти між голубцями.
Можна зробити три варіанти.
Перший: у форму з голубцями додати воду, в якій варилося листя, приправу універсальну і сметану, розмазавши її по поверхні.
Запікати в духовці під кришкою при температурі 180-200 градусів близько 30 хвилин.
Другий варіант: викласти все так само, як і в першому випадку, залити тією ж водою з приправою, але додати майонез, близько 150г.
Запікати під кришкою в духовці.
Третій варіант: так само скласти в каструлю голубці, але залити водою, можна бульйоном, з додаванням томатного соусу і приправи. Якщо є томатний сік, то краще заливати ним. Поставити на вогонь, дати закипіти і варити на повільному вогні до кипіння. Подавати зі сметаною.
Куриные отбивные в духовке. Куриная отбивная.
Пицца начинка салямиПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Французская кухня рецепты выпечкаКак научиться готовить вкусно и красиво? Читайте наши кулинарные рецепты
Рецепты Мультиварка Пошагово - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Салат французский рецепт с фото со свеклойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter