Голубці з печінкою та квасолею
1316
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 шт.
- Печінка куряча (яловича) 500 г
- Квасоля (суха або консервована) 1 бан.
- Спеції (лавровий лист, перець горошком)
- Сіль
- Перець чорний
- Сметана
- Цибуля ріпчаста
Капусту відварити, попередньо вирізавши качан. Печінку скласти в сотейник, додати лавровий лист, перець горошком, цибулину, залити водою і варити протягом 10 хвилин.
Відварену або консервовану квасолю злегка пом'яти.
Печінку порубати ножем на невеликі шматочки. З'єднати печінку і квасолю, посолити, поперчити.
Сформувати голубці. Тушкувати близько 30 хвилин у товстостінній посудині, заливши бульйоном від печінки.
Подавати зі сметаною.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с фетой.
Пирог В Мультиварке Рецепты: как испечь пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Рецепты с фото: салат французский рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Майонез в домашних условиях. Майонез домашнего приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі