Голубці з квасолею
849
інгредієнти:
- Капуста білоголова 400 г
- Квасоля (біла) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1.5 шт.
- Томатна паста 2.5 ст.л.
Квасолю перебрати, залити киплячою водою, зварити до готовності і пропустити через м'ясорубку.
Нашатковану цибулю обсмажити в олії, з'єднати з квасолею, посолити, додати перець і перемішати.
Начинку загорнути у підготовлене капустяне листя, викласти в каструлю, залити соусом, приготованим з розведеною водою томатною пастою з сіллю, перцем і цукром і тушкувати на слабкому вогні до готовності.
Рецепты простых первых блюд. Рецепты первых вторых блюд турецкой кухни.
Как приготовить салат Мимоза: рецепт приготовления салата мимоза. Поможем выйти замуж в Германию.
http://recepti.biz.ua Украинский борщ рецепт
www.recepti.biz.ua салат Рыбный треска
Рецепт салата лисья шубка фото тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі