Голубці з грибами в томатній підливі

ДРУГІ СТРАВИ
1907 Голубці з грибами в томатній підливі
Фото - Голубці з грибами в томатній підливі
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 2 шт.
  • Гриби (свіжі, морожені) 500 г
  • Рис 1 скл.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Спеції (сіль, перець, приправи)
  • Помідор (томатна паста чи томатний соус або свіжі помідори) 200 мл
  • Олія рослинна

Голубці з грибами в томатної підливи інгредієнти

Опустити головку капусти в гарячу воду і по мірі того, як листочки розм'якшуються, зняти їх по одному. 

Гриби попередньо помити, нарізати пластинками.

 

Окремо очистити 1 цибулину і 1 морквину. Цибулю нарізати, а моркву натерти на тертці. Тепер овочі з грибами обсмажити на сковороді. 

Рис зварити. До грибів додати рис. Все посолити, поперчити, додати спеції.

 

Голубці з грибами в томатної підливи

Підлива. Обсмажити цибулю та моркву, можна додати коріння. Підливу посолити, поперчити, додати трохи цукру і спецій. Залишити тушкуватися на дуже повільному вогні.

фото Голубці з грибами в томатної підливи Загорнути голубці. 

 

Голубці з грибами в томатної підливи Капуста белокoчаннаяПідрум'янити голубці на розпеченій сковороді до рум'яного кольору.

Викласти все в сотейник. На дно - трохи підливи, а зверху - шар голубців. Потім знову підлива і знову голубці. І так до тих пір, доки не закінчаться голубці або місце в сотейнику.

Верхній шар обов'язково повинен бути підливою.

Голубці з грибами в томатної підливи ГрибиПоставити жаровню на повільний вогонь і тушкувати близько 10 хвилин.

 

 

Приготовь вкусный плов! Легко - плов рецепт приготовления.

Оригинальные Кремы - недорогой крем для торта. Заказать торт на свадьбу.

Рецепт торта медовикРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Украинская кухня Воронеж www.recepti.biz.ua