Голубці з грибами в томатній підливі
- Капуста білоголова 2 шт.
- Гриби (свіжі, морожені) 500 г
- Рис 1 скл.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Помідор (томатна паста чи томатний соус або свіжі помідори) 200 мл
- Олія рослинна
Опустити головку капусти в гарячу воду і по мірі того, як листочки розм'якшуються, зняти їх по одному.
Гриби попередньо помити, нарізати пластинками.
Окремо очистити 1 цибулину і 1 морквину. Цибулю нарізати, а моркву натерти на тертці. Тепер овочі з грибами обсмажити на сковороді.
Рис зварити. До грибів додати рис. Все посолити, поперчити, додати спеції.
Підлива. Обсмажити цибулю та моркву, можна додати коріння. Підливу посолити, поперчити, додати трохи цукру і спецій. Залишити тушкуватися на дуже повільному вогні.
Загорнути голубці.
Підрум'янити голубці на розпеченій сковороді до рум'яного кольору.
Викласти все в сотейник. На дно - трохи підливи, а зверху - шар голубців. Потім знову підлива і знову голубці. І так до тих пір, доки не закінчаться голубці або місце в сотейнику.
Верхній шар обов'язково повинен бути підливою.
Поставити жаровню на повільний вогонь і тушкувати близько 10 хвилин.
Приготовь вкусный плов! Легко - плов рецепт приготовления.
Оригинальные Кремы - недорогой крем для торта. Заказать торт на свадьбу.
Рецепт торта медовикРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Украинская кухня Воронеж www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter