Голубці з грибами, овочами і рисом
- Капуста білоголова 1 шт.
- Рис 0.5 кг
- Гриби сіїтаке (свіжі або с/м) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Корінь імбиру (свіжий) 1 шт.
- Сіль
- Приправа карі 1 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Борошно 4 ст.л.
З головки капусти акуратно вирізати качан, розібрати 2/3 головки на листя. Відварити капустяні листи в киплячій, злегка підсоленій воді до готовності. Викласти на стіл або велику тарілку і остудити.
Відварити рис. Капусту, що залишилася нашаткувати тонкими короткими смужками і обсмажити в сотейнику на олії з дрібно нарізаною цибулею і натертою на крупній тертці морквою.
Порізати невеликими шматочками гриби сіїтаке і додати до овочів.
Імбир натерти на дрібній тертці і, разом з соком, що виділився, відправити в сотейник, де обсмажуються овочі. Посолити, приправити карі і соєвим соусом, тушкувати під кришкою на повільному вогні 5-7 хвилин.
Готовий рис відкинути на дуршлак, промити теплою водою і перекласти в сотейник до овочів. Перемішати, вимкнути вогонь і дати рису з овочами трохи охолонути.
Як тільки начинка для голубців охолола, кладемо на робочу поверхню капустяний листок, на нього - столову ложку начинки, акуратно листок звертаємо (якщо качан капусти був невеликий і листки вийшли маленькі, то використовуємо на 1 голубець по 2 капустяних листка).
Таким чином згортаємо всі голубці, злегка обвалюємо їх у борошні й смажимо на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
Подаємо голубці гарячими, прикрасивши зеленню.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Рождество рецепт www.recepti.biz.ua
Буряк салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления в микроволновке.
Приготовление черничного варенья recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter