Голубці з грибами і соусом із помідорів
- Капуста білоголова 1 шт.
- Печериці 400 г
- Рис (довгий) 100 г
- Масло вершкове 40 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 500 г
- Сметана 250 г
- Приправа 3 ч.л.
- Кріп 2 ст.л.
- Горіх мускатний (тертий) 0.25 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
Овочі вимити й очистити.
Вирізати у капутсти качан, опустити в киплячу підсолену воду і варити 6-8 хв. Остудити і розібрати на листя.
Моркву і цибулю подрібнити. Рис промити, відварити до напівготовності 8-10 хвилин, відкинути на сито.
Розтопити половину масла, покласти половину цибулі і всю моркву.
Додати очищені і нарізані тонкими пластинками гриби і обсмажити, помішуючи, 7-8 хв. Перекласти в миску. Сковороду не мити.
Розігріти духовку до 190°С. Помідори очистити від шкірки і нарізати кубиками. У сковороді розтопити масло, що залишилося, обсмажити другу половину цибулі до прозорості, додати приправу, очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, сметану.
Довести до кипіння і зняти з вогню.
Додати до овочів і грибів остиглий рис, кріп і мускатний горіх. Приправити сіллю, перцем і перемішати.
У капустяного листя вирізати товсті основи і злегка відбити. На кожен лист покласти 2-3 ст. л. начинки.
Загорнути конвертом. Викласти у вогнетривку форму.
Залити голубці гарячим соусом.
Закрити форму фольгою і запікати голубці в духовці 45-50 хв.
Якщо немає помідорів, можна зробити голубці у вершковому соусі. Для цього змішати 200 г сметани і 250 мл води, приправити за смаком і вилити на голубці.
Суп-гуляш рецепт здесь
Сычужный фермент для сыра - как приготовить сыр фета в домашних условиях. Закваски для сыра ЧИЗ.
Салат морепродукты рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Способы и приемы кулинарной обработки американской кухни. Рецепты сэндвичей американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter