Голубці з грибами і соусом із помідорів

ДРУГІ СТРАВИ
1300 Голубці з грибами і соусом із помідорів
Фото - Голубці з грибами і соусом із помідорів
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Печериці 400 г
  • Рис (довгий) 100 г
  • Масло вершкове 40 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Помідор 500 г
  • Сметана 250 г
  • Приправа 3 ч.л.
  • Кріп 2 ст.л.
  • Горіх мускатний (тертий) 0.25 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Голубці з грибами і соусом з помідорів інгредієнтиОвочі вимити й очистити.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Вирізати у капутсти качан, опустити в киплячу підсолену воду і варити 6-8 хв. Остудити і розібрати на листя.

фото Голубці з грибами і соусом з помідорів Моркву і цибулю подрібнити. Рис промити, відварити до напівготовності 8-10 хвилин, відкинути на сито.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Капуста білокачанна Розтопити половину масла, покласти половину цибулі і всю моркву.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Печериці Додати очищені і нарізані тонкими пластинками гриби і обсмажити, помішуючи, 7-8 хв. Перекласти в миску. Сковороду не мити.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Рис Розігріти духовку до 190°С. Помідори очистити від шкірки і нарізати кубиками. У сковороді розтопити масло, що залишилося, обсмажити другу половину цибулі до прозорості, додати приправу, очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, сметану.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Масло вершкове

Голубці з грибами і соусом з помідорів Цибуля ріпчаста

Голубці з грибами і соусом з помідорів Морква Довести до кипіння і зняти з вогню.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Помідор Додати до овочів і грибів остиглий рис, кріп і мускатний горіх. Приправити сіллю, перцем і перемішати.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Сметана У капустяного листя вирізати товсті основи і злегка відбити. На кожен лист покласти 2-3 ст. л. начинки.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Приправа Загорнути конвертом. Викласти у вогнетривку форму.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Кріп Залити голубці гарячим соусом.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Горіх мускатний Закрити форму фольгою і запікати голубці в духовці 45-50 хв.

Голубці з грибами і соусом з помідорів Сіль Якщо немає помідорів, можна зробити голубці у вершковому соусі. Для цього змішати 200 г сметани і 250 мл води, приправити за смаком і вилити на голубці. 

Суп-гуляш рецепт здесь

Сычужный фермент для сыра - как приготовить сыр фета в домашних условиях. Закваски для сыра ЧИЗ.

Салат морепродукты рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Способы и приемы кулинарной обработки американской кухни. Рецепты сэндвичей американская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter