Голубці з фаршем, грибами та гречкою під сирною шапкою
- Капуста білоголова
- Гречка 1 скл.
- Цибуля 2 шт.
- Фарш 250 г
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Спеції (сіль, перець, перець Кайєн, спеції для фаршу)
- Кефір 500 мл
- Яйце 2 шт.
- Сода
- Борошно 3 ст.л.
- Крем фреш 200 г
- Сир 200 г
- Зелень
Капусту розібрати на листя і трохи відварити в підсоленій воді як на голубці.
Начинка.
Гречку зварити.
Цибулю дрібно порізати і злегка обсмажити на олії.
Додати фарш і гриби.
Гарно обсмажити до готовності, додавши спеції.
Додати гречку, все добре перемішати, обсмажувати ще 5 хвилин.
Зняти з вогню і дати охолонути.
Заливка.
Яйця збити з дрібкою солі.
Додати кефір і розмішати.
Всипати соду на кінчику ножа і борошно, перемішати.
Повинна вийти консистенція густої сметани.
У відварений капустяний лист покласти трохи начинки і загорнути.
Загорнутий голубець гарно вмочити у заливку і викласти у змащену олією форму.
Залити викладені голубці залишеною заливкою.
Змастити всі голубці крем фрешем.
Присипати зверху зеленню і перцем Кайєн.
Засипати тертим сиром.
Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Дістати, дати хвилин 10-15 постояти у формі.
Рецепты Для Мультиварки: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Рецепты мяса по-французски: изысканные рецепты французской кухни. Кухни от лучших производителей.
Вкусные рецепты с фото на пасхуКулинарные рецепты
Готовим со вкусом: рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter