Голубці "Як у бабусі"

ДРУГІ СТРАВИ
819 Голубці "Як у бабусі"
Голубці
інгредієнти:
  • Капуста білокачанна - 1 качан
  • Фарш (свинина + яловичина) - 300 г
  • Рис - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Борошно пшеничне
  • Рослинна олія
  • Сметана - 200 г
  • Томатний соус - 50 г
  • Спеції за смаком
  • Сіль

Голубці Капусту розібрати на листя.

Голубці Бланширувати до пом´якшення.

фото Голубці Рис відварити до напівготовності.

Голубці З свинини і яловичини, узятих в рівних кількостях, зробити фарш.

Голубці Ріпчасту цибулю дрібно нарізати.

Голубці Змішати м´ясо, рис, цибулю, посолити і поперчити.

Голубці На лист капусти викласти фарш.

Голубці і згорнути конвертиком.

Голубці Запанірувати голубці в борошні і обсмажити до золотистого кольору.

Голубці Викласти в каструлю.

Голубці Залити сметанно-томатним соусом, з додаванням солі та спецій.

Готувати45-50 хвилин.

Голубці Смачного!.

Секрет свежих продуктов здесь: консервация овощей. Купить овощные консервы.

Картошка В Мультиварке Рецепты - французские салаты рецепты с фото.

Рецепты для мультиварки, вкусно: легкие супы рецепты с фото. Рецепты приготовления блюд.

Рецепт греческого салата: салаты с белыми грибами рецепты. Как приготовить летний салат.

Рецепт приготовления салата сельдь по шубой. Рецепт приготовления шубы с селедкой.

http://recepti.biz.ua рецепт салата из языка с грибами

Рецепты блюд к праздничному столу. Рецепты мясных праздничных блюд.

рецепт чанахи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter