Голубці "Як у бабусі"
- Капуста білокачанна - 1 качан
- Фарш (свинина + яловичина) - 300 г
- Рис - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Борошно пшеничне
- Рослинна олія
- Сметана - 200 г
- Томатний соус - 50 г
- Спеції за смаком
- Сіль
Капусту розібрати на листя.
Бланширувати до пом´якшення.
Рис відварити до напівготовності.
З свинини і яловичини, узятих в рівних кількостях, зробити фарш.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати.
Змішати м´ясо, рис, цибулю, посолити і поперчити.
На лист капусти викласти фарш.
і згорнути конвертиком.
Запанірувати голубці в борошні і обсмажити до золотистого кольору.
Викласти в каструлю.
Залити сметанно-томатним соусом, з додаванням солі та спецій.
Готувати45-50 хвилин.
Смачного!.
Секрет свежих продуктов здесь: консервация овощей. Купить овощные консервы.
Картошка В Мультиварке Рецепты - французские салаты рецепты с фото.
Рецепты для мультиварки, вкусно: легкие супы рецепты с фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт греческого салата: салаты с белыми грибами рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт приготовления салата сельдь по шубой. Рецепт приготовления шубы с селедкой.
http://recepti.biz.ua рецепт салата из языка с грибами
Рецепты блюд к праздничному столу. Рецепты мясных праздничных блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter