Голубці "Всевидяче Око"

ДРУГІ СТРАВИ
1175 Голубці "Всевидяче Око"
Голубці
інгредієнти:
  • Капуста пекінська - 1 качан
  • Філе куряче (подвійне) - 1 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Огірок (солоний) - 1 шт
  • Яйце перепелине - 12 шт
  • Сметана - 250 г
  • Масло оливкове - 1 ст. л.
  • Сир твердий (тертий) - 1 ст. л.
  • Сік лимона
  • Спеції
  • Сіль

Голубці Для початку приготуємо листочки пекінської капусти. Я відібрала найбільші.

Голубці Зрізуємо тверду основу листочки та бланшуємо в гарячій воді до м´якості.

фото Голубці Поки капустка бланширується, відварюємо круто перепелині яйця.

Голубці Також відварюємо куряче філе. Розбираємо м´ясо на волокна руками.

Голубці Червоний перчик чистимо, розрізаємо на четвертинки і ріжемо його соломкою.

Голубці Солоний огірочок теж ріжемо соломкою.

Голубці Кладемо капустяний лист на рівну поверхню,.

Голубці кладемо куряче м´ясо вздовж листочка,.

Голубці кладемо перчик,.

Голубці огірочок,.

Голубці і два яйця. Ось так:.

Голубці Загортаємо як звичайні голубці.

Голубці Тепер потрібно приготувати соус: Сметану виливаємо в глибокий посуд,.

Голубці додаємо ложку оливкової олії,.

Голубці додаємо спеції і трохи солі,.

Голубці тремо сир на дрібній тертці і змішуємо зі сметаною. Добре перемішуємо. Соус готовий.

Голубці Кладемо голубчики в глибоку сковорідку, заливаємо соусом і тушкуємо на повільному вогні близько півгодини. Потім їмо, це смачна страва!. Смачного!.

Голубці

Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата курица в перьях.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив

Готовим со вкусом: рецепты салатов из моркови.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter