Голубці "Всевидяче Око"
- Капуста пекінська - 1 качан
- Філе куряче (подвійне) - 1 шт
- Перець солодкий червоний - 1 шт
- Огірок (солоний) - 1 шт
- Яйце перепелине - 12 шт
- Сметана - 250 г
- Масло оливкове - 1 ст. л.
- Сир твердий (тертий) - 1 ст. л.
- Сік лимона
- Спеції
- Сіль
Для початку приготуємо листочки пекінської капусти. Я відібрала найбільші.
Зрізуємо тверду основу листочки та бланшуємо в гарячій воді до м´якості.
Поки капустка бланширується, відварюємо круто перепелині яйця.
Також відварюємо куряче філе. Розбираємо м´ясо на волокна руками.
Червоний перчик чистимо, розрізаємо на четвертинки і ріжемо його соломкою.
Солоний огірочок теж ріжемо соломкою.
Кладемо капустяний лист на рівну поверхню,.
кладемо куряче м´ясо вздовж листочка,.
кладемо перчик,.
огірочок,.
і два яйця. Ось так:.
Загортаємо як звичайні голубці.
Тепер потрібно приготувати соус: Сметану виливаємо в глибокий посуд,.
додаємо ложку оливкової олії,.
додаємо спеції і трохи солі,.
тремо сир на дрібній тертці і змішуємо зі сметаною. Добре перемішуємо. Соус готовий.
Кладемо голубчики в глибоку сковорідку, заливаємо соусом і тушкуємо на повільному вогні близько півгодини. Потім їмо, це смачна страва!. Смачного!.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата курица в перьях.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив
Готовим со вкусом: рецепты салатов из моркови.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter