Голубці у томатно-сметанному соусі
- Капустa білоголова 1 шт.
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 800 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Приправа
У головки вирізати частину і занурити у каструлю із киплячою водою, повертаючи шумівкою, ошпарити з усіх сторін.
Капусту викласти на тарілку і акуратно зняти по одному листку, починаючи з боку основи.
М'ясний фарш, рис, приправи і сіль перемішати.
У капустяного листка зрізати потовщення, на край покласти фарш.
Згорнути конвертом, починаючи від центру, потім, підгинаючи краї, загорнути до кінця. Готовий голубець трохи стиснути між долонями.
Приготувати засмажку із цибулі, натертої моркви, томатної пасти, додавши склянку води і посоливши трохи більше, ніж треба.
Голубці обсмажити із двох сторін на сковороді з олією.
У сотейник налити трохи олії і на дно викласти залишки капусти, порізаної соломкою.
Викласти перший шар голубців, зверху покрити частиною засмажки.
Чергувати голубці із засмажкою (верхній шар - овочевий). З боків каструлі укласти 3 лаврових листки, зверху насипати кілька горошин чорного перцю. Залити гарячою водою або бульйоном, злегка покривши голубці. Тушкувати 40 хвилин під кришкою на середньому вогні.
На голубці викласти сметану, зверху злегка присипати приправою (суміш сухих овочів і трав) або зеленню, розрівняти і тушкувати ще 20 хвилин.
Подавати зі сметаною (кетчупом або майонезом).
Как приготовить вкусный шашлык: сирник рецепти фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кульки на ялинку з нитоккульки
Рецепт домашнего приготовления майонеза тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter