Голубці у курячих шубках
- Печінка куряча 300 г
- Субпродукти (шкіра куряча) 500 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Приправа (зі смаком курки)
- Майонез 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Печериці 100 г
Відварити рис. У процесі варіння замість солі додати курячу приправу.
Печінку помити, обсушити і нарізати маленькими шматочками.
Цибулю і гриби нарізати маленькими кубиками.
На соняшниковій олії смажити печінку хвилин 7.
Потім додати гриби і смажити ще пару хвилин.
Потім додати цибулю і довести до готовності.
Морквину очистити, натерти на дрібній тертці і окремо обсмажити.
До рису додати печінково-грибну масу, моркву, добре змішати - це начинка. Приправити перцем і курячою приправою.
Дати охолонути.
Курячі шкірки добре помити, зрізати зайвий жир.
На шкірку викласти трохи начинки.
Загорнути начинку у шкірку (як голубці).
Утворені "голубці" викласти на деко, змащене олією.
Майонез змішати із гірчицею і змастити вироби.
Поставити у розігріту духовку приблизно на 30 хвилин.
Вийняти із духовки деко.
Викласти "голубці" на тарілку і дати охолонути.
Коли охолонуть, нарізати гострим ножем під кутом на шматочки.
Подавати із маринованими овочами - огірками, помідорами.
Салати та закуски на рздвоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Простые рецепты вкусных закусок: рецепти святкових закусок.
Частный Монтессори детский сад - оладьи как в детском саду. Фантастический Кэш Бэк.
Купить капусту - кулинария капуста брокколи.
Салат с папоротником и Курицей. Салат из Курицы, яблок и апельсина.
Рецепт греческого салата - салатики рецепты новинки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter