Голубці Солохи
- Капуста 1 шт.
- Фарш м´ясний 500 г
- Рис 1 скл.
- Морква
- Цибуля
- Спеції
- Томатна паста
- Сметана
Поставити велику каструлю на газ і закип'ятити воду. Вставивши в качан ніж, опустити капусту в окріп.
І, почекавши 2-3 хвилини підрізати листя капусти ножем.
Пообрізавши листя, проварити ще, доки вони не стануть м'якими.
Нарізати цибулю, моркву, заправити фарш.
Рис відварити до напівготовності. Зробити голубці.
Соус. Нарізати цибулю, моркву і обсмажити у казанку.
Додати томатну пасту, сметану і залити гарячою водою, що залишилася від капусти.
Почекати, доки закипить, і можна класти голубці.
На маленький вогонь, або у піч на годину, а то й більше.
Рецепты с малиной - рецепт лаваш на гриле. Мультиварка Рецепты Творожен.
recepti.biz Пшеничная и ржаная
Рецепты приготовления блюд: плов рецепт приготовления.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат с Белыми грибами рецепт с фото легкийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.ua рецепты даши малаховой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter