Голубці-шибеники

ДРУГІ СТРАВИ
788 Голубці-шибеники
Фото - Голубці-шибеники
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • Фарш 500 г
  • Рис 100 г
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.

Голубці-шибеники інгредієнти Відварити півголовки купусти з оцтом. Варити приблизно години 2-3.

Приготувати фарш, як на пельмені і додати в нього відварений рис.

Голубці-шибеники Відварену капусту обробити на листя і викласти трохи фаршу.

фото Голубці-шибеники Завернути акуратно конвертики.

Голубці-шибеники Капуста білокачанна Скласти в каструлю.

Голубці-шибеники Фарш Заливка. На олії обсмажити цибулю, моркву, помідори, додати трохи борошна, посолити, поперчити, додати лавровий лист і налити води, довести до кипіння.

Голубці-шибеники Рис Заливку влити в каструлю з голубцями і поставити на вогонь, на 40 хвилин. 

 

салати рецепти з фото

Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот

Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты.

Рецепт приготовления Киевского торта. Киевский торт рецепт.

Рецепты рождествоКулинарные рецепты

Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter