Голубці-шибеники
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Фарш 500 г
- Рис 100 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
Відварити півголовки купусти з оцтом. Варити приблизно години 2-3.
Приготувати фарш, як на пельмені і додати в нього відварений рис.
Відварену капусту обробити на листя і викласти трохи фаршу.
Завернути акуратно конвертики.
Скласти в каструлю.
Заливка. На олії обсмажити цибулю, моркву, помідори, додати трохи борошна, посолити, поперчити, додати лавровий лист і налити води, довести до кипіння.
Заливку влити в каструлю з голубцями і поставити на вогонь, на 40 хвилин.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты.
Рецепт приготовления Киевского торта. Киевский торт рецепт.
Рецепты рождествоКулинарные рецепты
Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter