Голубці "Потрійне задоволення"
- М´якоть яловичини 250 г
- М´якоть свинини 300 г
- Філе куряче 200 г
- Рис 150 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Паста томатна 3 ст.л.
- Вода 250 мл
- Сіль
- Суміш перців
- Паприка сушена
- Капуста 1 шт.
У капусти вирізати качан і зняти верхні листки. Залити водою і відварити до м'якості.
Яловичину, свинину, курку обробити, нарізати кубиками.
Пропустити через м'ясорубку разом із очищеною цибулею.
Фарш посолити, поперчити, добре перемішати.
Додати у фарш варений рис, перемішати.
Готову капусту розібрати на листя.
Викласти фарш на листя капусти.
Згорнути конвертом.
Скласти готові конвертики у каструлю, перешаровуючи натертою морквою.
У воді розвести томатну пасту, залити голубці, накрити каструлю кришкою і поставити на середній вогонь (приблизно на 15-20 хвилин). Після закипання, вогонь зменшити, кришку відкрити і готувати ще 30 хвилин.
Подавати, поливши соусом, що утворився при тушкуванні.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
Вкуснейшие рецепты тут - салат ласточкино гнездо фото. Отдых у моря без посредников.
Рецепты с малиной: десерты без выпечки рецепты с фото.
Авокадо рецепт салат. Рецепты салат авокадо креветки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter