Голубці "Потрійне задоволення"

ДРУГІ СТРАВИ
748 Голубці "Потрійне задоволення"
Фото - Голубці
інгредієнти:
  • М´якоть яловичини 250 г
  • М´якоть свинини 300 г
  • Філе куряче 200 г
  • Рис 150 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Паста томатна 3 ст.л.
  • Вода 250 мл
  • Сіль
  • Суміш перців
  • Паприка сушена
  • Капуста 1 шт.

Голубці У капусти вирізати качан і зняти верхні листки. Залити водою і відварити до м'якості.

Голубці Яловичину, свинину, курку обробити, нарізати кубиками.

фото Голубці Голубці

Пропустити через м'ясорубку разом із очищеною цибулею.

Голубці Фарш посолити, поперчити, добре перемішати.

Голубці Додати у фарш варений рис, перемішати.

Готову капусту розібрати на листя.

Голубці Викласти фарш на листя капусти.

Голубці Згорнути конвертом.

Скласти готові конвертики у каструлю, перешаровуючи натертою морквою.

У воді розвести томатну пасту, залити голубці, накрити каструлю кришкою і поставити на середній вогонь (приблизно на 15-20 хвилин). Після закипання, вогонь зменшити, кришку відкрити і готувати ще 30 хвилин.

Подавати, поливши соусом, що утворився при тушкуванні.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.

Вкуснейшие рецепты тут - салат ласточкино гнездо фото. Отдых у моря без посредников.

Рецепты с малиной: десерты без выпечки рецепты с фото.

Авокадо рецепт салат. Рецепты салат авокадо креветки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter