Голубці по-закарпатськи

ДРУГІ СТРАВИ
1229 Голубці по-закарпатськи
Фото - Голубці по-закарпатськи
інгредієнти:
  • Капуста 1 кг
  • Свинина 500 г
  • Гриби 400 г
  • Цибуля 3 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Сметана 4 ст.л.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Кетчуп 2 ст.л.
  • Вода 2.5 скл.

Капусту вимити, розібрати на листя, проварити у киплячій воді 5 хвилин. Остудити, зрізати потовщення.

М'ясо вимити, нарізати тонкими шматочками, відбити посолити, поперчити.

Приготувати соус. Сметану з'єднати із борошном і кетчупом, посолити, розвести водою і перемішати.

Гриби вимити, нарізати кубиками, обсмажити разом із почищеною, вимитою і нарізаною кубиками цибулею 10 хвилин.

На кожен шматочок м'яса викласти грибну начинку, згорнути рулетом і загорнути у капустяний лист. Скласти у глибоку форму і залити соусом. Тушкувати у духовці протягом 1 години 20 хвилин.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс з яблуками рецепт.

Мясные салаты готовим домаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Проверенные рецепты постных блюд.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты панакоты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter