Голубці по-закарпатськи
- Капуста 1 кг
- Свинина 500 г
- Гриби 400 г
- Цибуля 3 шт.
- Сіль
- Перець
- Сметана 4 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Вода 2.5 скл.
Капусту вимити, розібрати на листя, проварити у киплячій воді 5 хвилин. Остудити, зрізати потовщення.
М'ясо вимити, нарізати тонкими шматочками, відбити посолити, поперчити.
Приготувати соус. Сметану з'єднати із борошном і кетчупом, посолити, розвести водою і перемішати.
Гриби вимити, нарізати кубиками, обсмажити разом із почищеною, вимитою і нарізаною кубиками цибулею 10 хвилин.
На кожен шматочок м'яса викласти грибну начинку, згорнути рулетом і загорнути у капустяний лист. Скласти у глибоку форму і залити соусом. Тушкувати у духовці протягом 1 години 20 хвилин.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс з яблуками рецепт.
Мясные салаты готовим домаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Проверенные рецепты постных блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты панакоты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter