Голубці по-сибірськи
- Капуста білоголова 1 шт.
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Рис 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідори 4 шт.
- Сметанa 200 г
- Кетчуп 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Водa 2 скл.
Капусту відварити до готовності.
Фарш. Відварити рис, порізати кубиками цибулю і натерти на тертці моркву. Цибулю і моркву обсмажити на олії.
У фарш додати рис і 1/2 частину овочів (решту залишити для соусу), сіль та спеції за смаком. Добре вимісити фарш.
Коли звариться капуста, розібрати на листочки.
Голубці скрутити так, як млинці з начинкою.
Викласти голубці на сковороду і трохи обсмажити з двох сторін. Викласти в глибоку посудину.
Соус.Помідори порізати невеликими кубиками і разом з цибулею та морквою трохи протушкувати.
У глибокій тарілці змішати кетчуп, сметану та майонез.
Все це викласти в сковороду. Додати сіль і спеції за смаком.
Додати 2 склянки води і на повільному вогні кип'ятити 5 хвилин.
Залити голубці соусом і поставити в духовку на 40 хвилин.
http://recepti.biz.ua Украинский борщ рецепт
Салат с Курицей и виноградом рецептПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Новогодние рецепты закусокУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Эспрессо с молокомэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter