Голубці по-молдавськи

ДРУГІ СТРАВИ
976 Голубці по-молдавськи
Фото - Голубці по-молдавськи
інгредієнти:
  • Лист виноградний (капуста свіжа або квашена)
  • Свинина (жирна) 600 г
  • Крупа кукурудзяна 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сік томатний 300 мл
  • Сметана 200 мл
  • Петрушка (корінь)
  • М´ята (сушена)
  • Майоран
  • Сіль
  • Цукор

Голубці по-молдавськи інгредієнти Свіже виноградне листя залити окропом і заварити протягом 20 хвилин. Якщо консервоване листя шляхом соління, то потрібно вимочувати протягом години в теплій воді. Листя капусти потрібно проварити в киплячій воді.

Голубці по-молдавськи Кукурудзяну крупу відварити до напівготовності.

фото Голубці по-молдавськи М'ясо потрібно використовувати жирне, краще підчеревина. Пропустити через м'ясорубку або дрібно нарубати.

Голубці по-молдавськи Лист виноградний Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. Соломкою нарізати моркву і корінь петрушки. Овочі обсмажити.

Голубці по-молдавськи Свинина Фарш: змішати свинину, кукурудзяну крупу, овочі, посолити, поперчити, додати суху м'яту і майоран. Фарш вибити об дно миски, щоб фарш ущільнився.

Голубці по-молдавськи Крупа кукурудзяна Начиняти виноградне або капустяне листя начинкою. На основу листа, гладкою стороною вгору, викласти ложку фаршу і акуратно загорнути голубець. Злегка стиснути його і викласти в посуд для тушкування (дно посуду попередньо вистелити виноградним листям).

Голубці по-молдавськи МоркваСоус. Натерти на крупній тертці цибулю, потім обсмажити. Перемішати томатний сік, сметану, додати туди цибулю, сіль і цукор за смаком. Якщо свіже листя, то розбавити соус водою, в якій відварювалось листя. Соус довести до кипіння.

Голубці по-молдавськи Цибуля ріпчаста Залити голубці соусом.

Голубці по-молдавськи Сік томатний Зверху накрити виноградним листям, закрити кришкою, і тушкувати на слабкому вогні 40-50 хвилин.

Голубці по-молдавськи Сметана Подавати голубці з часниковим соусом "мужду" (головку часнику дрібно порубати, розтерти з сіллю, розвести виноградним відваром або бульйоном). 

 

Рецепт крабового салата - салати з крабами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Рецепты Для Мультиварки - вторые блюда по домашнему.

Кухонные Принадлежности: пирог в разъемной форме. Купить кондитерку.

Как приготовить летний салат: рецепт салата с фетой.

Рыба с овощами, запеченная в майонезеПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter