Голубці по-китайськи з чорним рисом
- Гриби свіжі (глива) 200 г
- Тофу 200 г
- Папороть 100 г
- Морська капуста (суха або свіжа нерізана) 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Прянощі (червоний перець, бодян)
- Соєвий соус
- Олія рослинна
- Рис
Водорості порізати, відварити протягом 15-20 хвилин.
Папороть помити, відварити в киплячій воді протягом 8-10 хвилин.
Рис поставити варити.
Тофу порізати на шматочки, заправити соєвим соусом, дати постояти хвилин 5.
Аналогічно зробити з грибами.
Відварені листи морської капусти скропити соєвим соусом.
Відварену папороть теж злегка збризнути соєвим соусом.
Порізати цибулю, обсмажити в олії кілька секунд, щоб дала аромат.
По черзі укинути у сковороду: гриби, обсмажити їх хвилин 10 при відкритій кришці, часто помішуючи.
Відварену квасолю.
Папороть, і в останню чергу тофу, додати подрібнені прянощі, перемішати. Накрити кришкою і тушкувати все хвилин 5.
Тепер начинку загорнути в лист морської капусти.
Подавати з чорним рисом.
Кулинарные рецепты первые блюдаКулинарные рецепты. Около 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот
Рецепты пончиков на кефиреСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Торт кукла рецепт с фото пошагово с кремомИзготовление тортов на заказ
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салаты из яблок для похуденияКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter