Голубці по-італійськи
- Капуста савойська (великі листки) 4 шт.
- Фарш м´ясний (змішаний, низькокалорійний) 200 г
- Оливки 5 шт.
- Томати в´ялені (в олії) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна (оливкова) 2 ст.л.
- Петрушка (свіжа, тільки листя з гілочок) 5 шт.
- Орегано (сушений) 1 ч.л.
- Паприка солодка (порошок) 1 ст.л.
- Сир вершковий (Філадельфія або аналог) 100 г
- Вода (бульйон) 200 мл
- Спеції (сіль, перець)
4 великих листи савойської капусти бланшувати 5-6 хвилин у киплячій воді. Відкинути на сито і обдати холодною водою (для збереження кольору). Хай вода стікає.
Цибулю і часник нарізати кубиками й обсмажити в рослинній (оливковій) олії.
Сушені помідори, оливки нарізати кубиками, зелень петрушки (листочки) - дрібно посікти.
У фарш додати подрібнені сушені помідори, оливки, зелень і приправити його сіллю, перцем, орегано. Додати обсмажену цибулю з часником.
У листі савойської капусти зрізати "білу стрілку". Розподілити фарш по листку.
Згорнути рулетиком.
Обсмажити на рослинній (оливковій) олії з усіх боків.
Для соусу: воду (бульйон) змішати з сиром (Філадельфія), додавши солодку паприку та інші приправи за смаком (сіль, перець, розмарин).
Влити соус в голубці і тушкувати все разом на повільному вогні 30 хвилин.
ТутТексты статей об изучении Польского языка
Салат с жареными грибами и ветчиной и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты салатов из морепродуктовРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter