Голубці по-арабськи
- Капуста 2 кг
- Баранина рубана 500 г
- Рис круглий 1 скл.
- Часник 8 зуб.
- М´ята суха 1 ст.л.
- Томатний сік 2 скл.
- Болгарський перець 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Бульйонні кубики (овочі або баранина) 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Паприка
- Мускатний горіх
Головку капусти опускаємо в киплячу воду на 5 хвилин. Якщо вода не повністю покриває головку, перевертаємо на іншу сторону і тримаємо ще близько 5 хвилин.
Дістаємо капусту з води. Знімаємо верхні листки і знову кладемо в киплячу воду. Повторюємо, доки не знімемо необхідну кількість листя.
Готуємо фарш. Рис замочуємо на 30-40 хвилин. Зливаємо воду. У сирий рис додаємо дрібно посічену жирну баранину, видавлюємо часник. Кладемо суху м'яту, сіль, мелений чорний перець, паприку, трохи тертого мускатного горіха.
З листя зрізаємо потовщення і розрізаємо на 2-3-4 частини, залежно від величини листка. Кладемо фарш на край листка і звертаємо трубочкою, підвернувши краї, у вигляді тонкої сигари.
Голубці щільно укладаємо в каструлю, кладемо бульйонні кубики (або солимо за смаком), виливаємо томатний сік і заливаємо гарячою водою так, щоб покрити голубці приблизно на 2 см.
Після закипання зменшуємо вогонь, кладемо зверху кришку і варимо до готовності хвилин 45-50.
Через 30 хвилин зняти кришку, додати порізаний болгарський перець, а за 5 хвилин до закінчення варіння посипати зеленню дрібно нарізаної петрушки.
Салат с Белыми грибами рецепт легкий вкусныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кульки на ялинку з бсерукульки
ЗдесьДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Ищете диетолога? Худейте дома - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter