Голубці під майонезом
1011
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 кг
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 500 г
- Помідор 2 шт.
- Майонез (сметана) 8 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис 5 ст.л.
- Приправа (універсальна) 1 ст.л.
- Кріп 1 ст.л.
Обсмажити цибулю і моркву, додати туди фарш і готувати до напівготовності.
Поставити закипати каструлю з водою. У киплячу воду покласти листи капусти. Додати універсальну приправу.
Зварити рис.
Напівготовий фарш перемішати з рисом.
Дістати листя капусти, щоб охололи.
Викласти фарш з рисом на лист капусти. На дно покласти кружечок з помідора (без шкірки). Все це згорнути.
Соус. У майонез додати кріп.
Обваляти голубець в соусі. Викласти у форму і запікати близько 15 хвилин.
Подавати з картоплею, салатом і сметаною.
http://recepti.biz.uaВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты салатов из креветок с фото. Салаты с креветками.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі