Голубці під грибним соусом
- Капуста білоголова 1 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 400 г
- Пшоно 1 скл.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Сметана 0.75 скл.
- Кефір 1 скл.
- Томат 2 ст.л.
- Кубик бульйонний 2 шт.
- Борошно пшеничне 1.5 ст.л.
Запарити гарячою водою пшоно. Дати постояти 40-45 хвилин.
Відварити капусту у підсоленій воді.
Обсмажити до золотисто кольору дрібно порізану цибулю (1/2). Додати до неї подрібнені гриби (3/4 від запланованого) та пшоно + сіль, перець мелений. Все це обсмажити разом хвилини 3.
Качан розібрати на листя, зрізати ущільнення і загорнути фарш.
Голубці обсмажити на олії з обох сторін.
Дно каструлі вистелити капустяним листям і укласти голубці.
Змішати розчинений бульйонний кубик з томатом і залити голубці. За необхідності додати води. Вода повинна покривати голубці на 3/4.
Зверху покрити знову листям капусти, покласти лаврлвий лист і запашний перець.
Тушкувати близько 2 годин.
За 20-30 хвилин до готовності влити склянку кефіру.
Соус: половину цибулини обсмажити, додати гриби + сіль, перець.
Посипати борошном.
Змішати другий розчинений кубик зі сметаною і залити гриби. Прокип'ятити до густини соусу.
Подавати голубці, поливаючи соусом.
рецепт салата с перепелиными яйцами
Рецепт и история Киевского торта тут
Купить капусту: кулинария капуста брокколи. Капуста выращивание.
Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Готовим со вкусом - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Майонез щедро органик составПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter