Голубці овочеві
- Листя капусти 7 шт.
- Морква 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Зелень (м´ята, петрушка, кріп)
- Кориця
- Куркума
- Перець чорний
- Сіль
- Вода 2 скл.
- Томатна паста
- Соус (гранатовий) 2 ст.л.
- Булгур (рис) 0.5 скл.
Нарізати листя капусти навпіл, зрізати тверду частину, таким чином отримуємо 14 маленьких.
Скласти в казан, залити водою і варити до м'якості.
В іншій посудині зварити булгур (рис) до напівготовності.
Нарізати дрібно баклажан і цукіні.
Нарізати дрібно зелень, додати до овочів, додати булгур (рис), посолити, поперчити, додати корицю і куркуму, гранатовий соус і все перемішати.
Начинка готова.
На капустяний лист викласти начинку, звернути і викласти в посудину.
Додати моркву, ложку олії.
Розвести у воді пасту, все додати до голубців, накрити кришкою і поставити в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
Готові голубці викласти на тарілку, прикрасити і їсти з йогуртом або сметаною.
Рецепты приготовления диетических блюд. Рецепты диетической пищи при пищевой аллергии.
Рождественские выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепты приготовления плова на костре recepti.biz.ua
Американская кухняМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter