Голубці овочеві
882
інгредієнти:
- Капуста
- Рис
- Родзинки
- Томатна паста
- Вода
Спосіб приготування як у звичайних голубців.
Приготувати начинку: рис відварити, додати розпарені родзинки, спеції, перемішати. Головку капусти відварити, розділити на листя, покласти в середину начинку, згорнути конвертом, обсмажити. Капусту, що залишилася, нарізати і покласти на дно форми, зверху укласти обсмажені голубці і тушкувати у воді з томатом (можна, запекти в духовці).
Таиландская кухня доставкаМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі