Голубці на ніжці
614
інгредієнти:
- Гомілка куряча 6 шт.
- Капуста (велике листя) 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Буряк 1 шт.
- Паста томатна 1 ст.л.
- Часник
Капусту відварити і зняти листя.
Буряк відварити, натерти на тертці, цибулю нарізати кубиком, моркву натерти на тертці, обсмажити, додати томатну пасту, сіль, перець, оцет і протушкувати у невеликій кількості води (головне, щоб вона вся випарувалася). У кінці додати часник, злегка остудити.
Ніжки курячі натерти спеціями.
На лист капусти нанести бурякову начинку.
Покласти ніжку, загорнути конвертиком. Скласти шарами в каструлю.
Залити водою і тушкувати в духовці або на плиті, приблизно, 1 годину.
Рецепты новогодних блюдПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Эспрессо кофемашина. Принцип приготовления кофе эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі