Голубці ледачі у горщику
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- М´ясо 0.5 кг
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Вода (окріп) 1 скл.
Рис промити і залити окропом (1:2). Посолити і довести до кипіння. Щільно закрити кришку і зняти з вогню. Почекати 15 хвилин.
Не варити. При цьому рис буде сирим, але вбере всю воду. У подальшому він не буде забирати рідину зі страви.
Капусту нашаткувати довільно.
У невеликій кількості олії злегка обсмажити капусту. Вона повинна зменшитися в розмірі і злегка потемніти.
Нашаткувати цибулю і злегка обсмажити, додати натерту моркву і ще трохи посмажити.
Зробити фарш.
Скласти всі продукти у велику миску. В окропі розвести сіль і додати у миску. Туди ж додати сметану, томатну пасту, перець. Все перемішати.
Розкласти по горщиках.
Накрити кришечками або фольгою. Поставити в духовку при 200 градусах на 45 хвилин.
Рецепты Приготовления - мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Сайт кулинарный. Кулинарные сайты быстрое приготовление.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Русская Украинская кухни. Украинская кухня в праздник ивана купалы.
Рецепт чанахи. Рецепт чанахов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter