Голубці ледачі у горщику

ДРУГІ СТРАВИ
985 Голубці ледачі у горщику
Фото - Голубці ледачі у горщику
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • М´ясо 0.5 кг
  • Рис 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Вода (окріп) 1 скл.

Голубці ледачі в горщику інгредієнти

Голубці ледачі в горщикуРис промити і залити окропом (1:2). Посолити і довести до кипіння. Щільно закрити кришку і зняти з вогню. Почекати 15 хвилин.

фото Голубці ледачі в горщику Не варити. При цьому рис буде сирим, але вбере всю воду. У подальшому він не буде забирати рідину зі страви.

Голубці ледачі в горщику Капуста білокачанна Капусту нашаткувати довільно.

Голубці ледачі в горщику М'ясо У невеликій кількості олії злегка обсмажити капусту. Вона повинна зменшитися в розмірі і злегка потемніти.

Голубці ледачі в горщику Рис Нашаткувати цибулю і злегка обсмажити, додати натерту моркву і ще трохи посмажити.

Голубці ледачі в горщику ЛукрепчатийЗробити фарш.

Голубці ледачі в горщику Морква Скласти всі продукти у велику миску. В окропі розвести сіль і додати у миску. Туди ж додати сметану, томатну пасту, перець. Все перемішати.

Голубці ледачі в горщику Томатна паста Розкласти по горщиках.

Голубці ледачі в горщику Сметана Накрити кришечками або фольгою. Поставити в духовку при 200 градусах на 45 хвилин.

 

Голубці ледачі в горщику Сіль

 

Рецепты Приготовления - мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты салатов на любой вкус - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.

Сайт кулинарный. Кулинарные сайты быстрое приготовление.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.

recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Мясо под майонезом

Русская Украинская кухни. Украинская кухня в праздник ивана купалы.

Рецепт чанахи. Рецепт чанахов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter