Голубці ледачі
587
інгредієнти:
- Капуста білоголова 200 г
- Рис 0.25 скл.
- Фарш м´ясний (яловичий) 400 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Яйце 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
Капусту обсмажити до напівготовності, потім обсмажити цибулю. Рис зварити до напівготовності. До яловичого фаршу додати яйце, капусту, цибулю, рис, посолити, поперчити. Соус: сметану і томатну пасту викласти на гарячу сковорідку, залити водою, перемішати, додати борошно і олію, посолити, готувати соус на помірному вогні, помішуючи до закипання. Сформувати голубці у вигляді котлет, обваляти у борошні, обсмажити з кожного боку по 5 хвилин, залити соусом і готувати 30 хвилин на помірному вогні.
Домашнии Рецепты на любой вкус - колбаса домашняя без кишок.
Рецепты Мультиварка Пошагово - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
http://recepti.biz.uaоладьи тыквенные
Украшение тортов - крем для торта для украшения. Детские торты. Акция.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі