Голубці "Ледачі"
- Капуста 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Фарш курячий 1 кг
- Рис 1 скл.
- Томатна паста 0.5 скл.
Капусту нашаткувати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібно, обсмажити цибулю з морквою на олії. Пізніше велику частину засмажки змішати з капустою і курячим фаршем, додати відварений рис, посолити і поперчити за смаком. Зліпити з м'ясо-овочевої маси котлети, обсмажити в сковороді на рослинній олії. Котлети укласти в каструлю з товстим дном. Змішати засмажку з томатною пастою і сметаною, додати води, добре перемішати і залити цим соусом котлети в каструлі. Додати в каструлю лавровий лист і тушкувати на невеликому вогні хвилин 20.
Готовим со вкусом: салат белоцерковский рецепт. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты первых блюд с фото. Рецепты вкусных первых блюд.
Кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter