Голубці із виноградним листям
803
інгредієнти:
- Фарш (змішаний, свинина+яловичина) 500 г
- Рис 1 скл.
- Гречка 3 ст.л.
- Пшоно 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Жир свинячий
- Листя виноградне 50 шт.
- Перець чорний
Спасерувати цибулю, моркву, додати фарш і обсмажити до золотистого кольору.
Промити рис, гречку, пшоно, додати у фарш і тушкувати до повного випаровування води. Посолити, поперчити.
Листя промити і опустити в окріп до потемніння.
На лист викласти чайну ложку фаршу.
Згорнути конвертиком.
Викласти у казанок, накрити тарілкою (щоб не спливли голубці), залити окропом і варити 40 хвилин, можна тушкувати до однієї години.
Подавати зі сметаною.
Кулинарные рецепты с фотографией. Домашняя кухня - кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі