Голубці із пекінської капусти
- Капуста пекінська 1 шт.
- Фарш м’ясний 1 кг
- Рис круглий 1 скл.
- Помідор 2 шт.
- Селера стеблова 1 шт.
- Печериці білі свіжі 3 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Імбир (корінь) 10 г
- Сметанa 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Цибуля порей
Розділити головку на листки й пробланшувати їх у киплячій підсоленій воді 1 хв.
Розкласти фарш на кожен лист і загорнути конвертик.
Обсмажити конвертики на сковорідці і викласти у каструлю шарами.
Приготувати заправку. Порубати часник, імбир, нарізати селеру, печериці, перець, цибулю і помідори, все обсмажити на сковорідці і викласти на голубці.
У сковороду, де смажилася заправка, додати сметану, соєвий соус і воду, закип'ятити і залити голубці. Додати спеції і тушкувати хвилин 20. У кінці додати петрушку.
Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Рецепт салата тещин язык тут
Картошка В Мультиварке Рецепты - украинская выпечка рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с творогом фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter