Голубці із осетрини

ДРУГІ СТРАВИ
551 Голубці із осетрини
Фото - Голубці із осетрини
інгредієнти:
  • Риба (осетр) 120 г
  • Цибуля ріпчаста 20 г
  • Помідор 1 шт.
  • Печериці 30 г
  • Капуста білоголова 1 шт.

Начинка.

Цибулю та гриби нарізати дрібними кубиками й обсмажити на олії. Помідор надрізати хрест-навхрест, обшпарити, очистити від шкірки і насіння. Потім теж нарізати кубиками і додати у гриби з цибулею. Посолити і посипати перцем, тушкувати на повільному вогні 15-20 хв.

Капустяний лист обшпарити.

Два шматочки осетрини (нарізаних шаром по 5-7 мм) ретельно відбити. На підготовлений капустяний лист укласти шматок осетрини, зверху - шар начинки, потім ще один шматочок риби. Голубець загорнути як зазвичай і обсмажити з обох боків на олії до утворення рум'яної скоринки. Потім залити сметаною, досолити і тушкувати до готовності приблизно 15 хв.

При подачі на стіл голубець кладуть на тарілку, поливають сметанним соусом і прикрашають гілочкою зелені.

 

рецепт диетического супа

Готовим со вкусом: кулинарные рецепты праздничных блюд.

Рецепты с малиной - рецепты новогодних праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Единая Справочная служба: салаты рецепты с фото.

Очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото. Салаты фото рецепт.

Рецепты тортов на любой вкус: ореховая паста рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

рецепты. торт медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter