«Голубці» із курячою грудкою та овочами

ДРУГІ СТРАВИ
748 «Голубці» із курячою грудкою та овочами
Фото - «Голубці» із курячою грудкою та овочами
інгредієнти:
  • Капуста білоголова
  • Сік лимонний
  • Сіль
  • Суміш перців
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Рис 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Паприка (мелена)
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень (свіжа)
  • Сметана 3 ст.л.
  • Томатна паста 2 ч.л.
  • Вино біле сухе 4 ст.л.
  • Вода 100 мл
  • Овочі (заморожені) 0.5 скл.
  • Спеції

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами інгредієнти Курячі грудки обробити на філе, розділити на 2-4 шматочка, злегка відбити. Посолити, поперчити, посипати сушеними травами (базилік, орегано, кмин, майоран), скропити соком лимона і залишити на 20-30 хвилин.

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами Відокремити від головки акуратно цілі листки, відварити у киплячій підсоленій воді до м'якості (3-5 хвилин). Вийняти, остудити.

фото «Голубчики» з курячою грудкою та овочами Рис відварити до напівготовності, відкинути на сито і дати стекти воді.

Цибулю обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, змішати із рисом, посолити, поперчити, додати посічену свіжу зелень, часник і спеції.

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами Капуста білокачанна Капустяний лист розкласти, викласти на нього курячу грудку.

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами Сока лимонний Поверх курячої грудки викласти половину рису.

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами Сіль Грудку із рисом згорнути на край капустяного листка.

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами Суміш перців Згорнути, підгинаючи краї, як звичайний голубець.

Викласти рулетики у сковороду або форму, у якій можна тушкувати як на плиті, так і ставити у духовку.

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами Грудка куряча Сметану, томатну пасту (або порізаний на маленькі шматочки помідор), вино, сіль, перець, паприку, спеції змішати, розвести трохи водою і залити капустяні рулетики, щоб рідина доходила до 2/3 висоти рулетиків.

Поставити на вогонь, довести до кипіння, 3-4 хвилини тушкувати на великому вогні без кришки, потім накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.

За цей час розігріти духовку.

«Голубчики» з курячою грудкою та овочами Рис Всипати до капустяних рулетів суміш овочів (горошок, кукурудза, перець, квасоля), довести до кипіння і поставити у духовку при 180 градусах на 10-13 хвилин, до зарум'янювання верху.

Можна у духовку не ставити, а довести до готовності під кришкою.

 

Вкуснейший пирог из тыквы - пирог из тыквы. Тыква купить почтой.

www.recepti.biz.uaПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить

http://recepti.biz.ua рецепт оладьи их тыквы тыквенные

Новые рецепты тортов с фото 2016 годаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter