Голубці із червоноголової капусти

ДРУГІ СТРАВИ
955 Голубці із червоноголової капусти
Фото - Голубці із червоноголової капусти
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (філе індички) 500 г
  • Капуста червоноголова
  • Томатна паста
  • Сіль
  • Цукор

Голубці з червонокачанної капусти інгредієнти Приготувати м'ясний фарш. Капусту проварити хвилин 10. Відокремити листки. Грам 200 капусти дрібно нашаткувати і додати у фарш. Сформувати голубці. Скласти у посудину, бажано із антипригарним покриттям. Залити соусом із томатної пасти, приправи, солі і цукру. Для густини можна додати 1 ст. л. крохмалю чи борошна. Варити до готовності хвилин 60-80.

рецепт салата вкуснятина

Салат с капустой брокколи и луком. Салат из капусты брокколи с апельсином.

Кухонные Принадлежности - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Простой рецепт приготовления плова с мясом. Рецепт приготовления узбекского плова.

сделать йогурт в домашних условиях

Маковый торт с творожным кремомТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter