Голубці із червоноголової капусти
955
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (філе індички) 500 г
- Капуста червоноголова
- Томатна паста
- Сіль
- Цукор
Приготувати м'ясний фарш. Капусту проварити хвилин 10. Відокремити листки. Грам 200 капусти дрібно нашаткувати і додати у фарш. Сформувати голубці. Скласти у посудину, бажано із антипригарним покриттям. Залити соусом із томатної пасти, приправи, солі і цукру. Для густини можна додати 1 ст. л. крохмалю чи борошна. Варити до готовності хвилин 60-80.
Салат с капустой брокколи и луком. Салат из капусты брокколи с апельсином.
Кухонные Принадлежности - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Простой рецепт приготовления плова с мясом. Рецепт приготовления узбекского плова.
сделать йогурт в домашних условиях
Маковый торт с творожным кремомТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі