Голубці із бурякового листя
- Лист буряковий 20 шт.
- Рис 100 г
- Фарш м´ясний (яловичина із додаванням свинячого сала) 300 г
- Морква 2 шт.
- Помідор (кетчуп, томатна паста) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Рис відварити у підсоленій воді до напівготовності (хвилин 10-15 після закипання). Простіше відварювати його у проколотому виделкою поліетиленовому мішечку. Воду злити, дати рису злегка охолонути.
Бурякові листки промити, видалити черешки. Залити листя окропом, потім воду злити.
Приготувати начинку: змішати м'ясний фарш із рисом, посолити, поперчити. Можна додати інші спеції (сушені прованські трави).
Біля основи бурякового листка покласти 1-2 ст. ложки начинки.
Згорнути як звичайні голубці.
Так згорнути всі голубці.
Цибулю порізати кільцями, моркву - кружечками, помідори - часточками. У великій сковороді з високими бортами (або каструлі) на рослинній олії обсмажити цибулю і моркву, у кінці додати помідори.
Укласти на пасерування голубці щільно один до одного, можна у кілька рядів. Залити водою так, щоб вона трохи покривала голубці. Посолити, поперчити, довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати протягом 20-25 хвилин.
Наприкінці варіння додати дрібно нарізаний часник і лавровий лист.
Торт с фруктами: рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
рецепты салатов на англ. языке
Мультиварка Philips - рецепт пампушек с фото. Готовим со вкусом.
Мимоза салат рецепт с сыромРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Сайт кулинарных тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter